Init.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen.

Om init

Vad vi gör

Init är ett konsultbolag som hjälper kunderna med att utveckla och effektivisera sina IT-system. Sedan starten 1994 har vår verksamhet kännetecknats av både fokus och bredd.

Fokus och bredd

Fokus i bemärkelsen att vi specialiserat oss på Unix/Linux, Open Source och systemutveckling med Java.

Bredd i bemärkelsen att vi kan ta ett helhetsåtagande i ett systemutvecklingsprojekt – från kravhantering till drift – samt att vi även har specialistkompetens inom infrastruktur.

Hur vi gör det

Vi tycker om att lära oss den senaste tekniken och att hjälpa kunderna med vårt kunnande. Det gör vi på flera sätt genom vår konsult- och utbildningsverksamhet. Just kombinationen konsult/lärare är viktig hos oss och ett bra sätt att skapa en god kundkontakt. Genom vårt sätt att arbeta och hjälpa till med ny teknik så kan kunden koncentrera sig på sin verksamhet och låta oss hjälpa till med att utveckla ett bra IT-stöd. Utbildningen gör att vi också är vana vid en aktiv kunskapsöverföring i uppdragen.

Var vi är idag

Det går bra för Init. Vi är ett stabilt bolag och har varit det sedan starten. Idag är vi 36 medarbetare och har en omsättning på 63 miljoner kronor. Vår årliga avkastning (beräknat på resultat före skatt) har legat mellan 4 och 18 procent.

Skriv ut

Dela på sociala medier

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kontakta oss

Adress

Init AB
Box 5618
114 86
Stockholm

Besöksadress

Engelbrektsgatan 7
114 32
Stockholm

Telefon

08-407 01 00

Fax

08-407 01 99

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss på