Init.se använder sig av cookies för att öka funktionaliteten på webbplatsen.

Är du mogen för Init?

Är du en erfaren IT-konsult med mångårig erfarenhet? Då har du hamnat rätt. Hos oss får du chansen att träffa många nya människor, lära dig mer om den senaste tekniken och, inte minst, arbeta med riktigt duktiga kollegor.

Hos oss får du växa

Vi tror att konsulter som får utrymme att utvecklas är vassare, smartare och inte minst gladare. På Init får du möjlighet att bli din egen idealkonsult, bland annat genom en personlig utvecklingspott och ett flexibelt lönesystem. Här råder ”frihet under ansvar” – på riktigt. På Init finns ett stort förtroende för medarbetarna – just för att de gör ett kanonbra jobb. Ambitiösa och duktiga konsulter växer hos Init.

Ett liv utanför kontoret

Jobbet ska vara kul, även när man inte jobbar. Utöver våra uppskattade konferenser och aktiviteter umgås vi även en hel del på fritiden, med bowling, filmkvällar, vinprovningar m m. Vi vet också att man jobbar bättre när hela livspusslet går ihop – och att familjelivet är utvecklande på många sätt. Därför blir vi bara glada när våra medarbetare berättar att de ska bli föräldrar.

Vilka är vi?

De flesta av av oss är civilingenjörer eller system-/datavetare. Vi värdesätter egenskaper som respekt, lojalitet, humor och förstås viljan att lära sig nya saker. Vi tror att mångfald inte bara är positivt, utan en självklarhet, och välkomnar därför både män och kvinnor med alla möjliga bakgrunder.

Vill du vara med?

Tror du att vi är rätt för dig? Och att du är rätt för oss? Då vill vi gärna att du skickar en ansökan.  Vi söker alltid kompetenta människor.

Vi söker speciellt

Projekt- och förvaltningsledare IT

Vi söker en engagerad och kreativ projekt- och förvaltningsledare som behärskar både traditionell projekt- och förvaltningsledning samt agila arbetssätt.

Läs vidare

Senior systemutvecklare sökes

Init är ett IT-konsultföretag i Stockholm som försöker att inte vara som andra. För oss handlar utveckling lika mycket om människorna som utvecklar, som om tekniken vi utvecklar med. Det gör att Open Source är viktigt för oss, för det är genom att vi delar kunskap med varandra som vi alla blir bättre – och som tekniken blir bättre. Vår ambition är att när en kund anlitar en konsult från Init så får de inte bara den konsultens kompetens, utan den samlade expertisen hos alla Inits konsulter.

Läs vidare

Javautvecklare - frontend-, backend- eller fullstackutvecklare

Utvecklas med Init! Vi söker dig som är sugen på att utvecklas inom Java EE med fokus på applikationsutveckling och/eller integration. Tillsammans utarbetar vi en individuell utvecklingsplan med en tydlig målsättning och aktiviteter (t.ex. utbildning, konferenser och certifieringar) för att uppnå målen. Är du redan en mycket erfaren javautvecklare är du förstås också mycket välkommen till oss!

Läs vidare

Javautvecklare - JBoss Middleware

Utvecklas med Init! Vi söker dig som är sugen på att utvecklas inom Java EE med fokus på applikationsutveckling med JBoss Middleware. Du kommer att få en omfattande utbildning inom JBoss Middleware med mål att bli certifierad som Red Hat Certified JBoss Developer(RHCJD). Är du redan en erfaren javautvecklare är du förstås också mycket välkommen till oss!

Läs vidare

Integratör med fokus på säkerhet och PKI

Vill du utvecklas inom säkerhet och PKI? Många av våra kunder har ett centralt behov av att säkert kunna interagera med sina interna och externa intressenter. PKI-baserade lösningar är allt populärare för skapa säkra miljöer som innefattar t.ex. autentisering, auktorisation, kryptering, nätverkstunnlar och säkerställande av äkthet.

Läs vidare

Infrastrukturspecialist - senior systemadministratör

Våra konsulter är eftertraktade och kända för sitt engagemang och förmåga att hantera svåra uppdrag. Inits kunder inser idag hur viktigt det är att man har effektiva miljöer och fungerande processer. För att klara av detta krävs en förståelse för hela kedjan, från utveckling till drift som en livscykel. Som konsult får du vara med i svåra och utvecklande uppdrag där specialistkompetenser både kan nyttjas och erhållas.

Läs vidare

Skriv ut

Dela på sociala medier

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kontakta oss

Adress

Init AB
Box 5618
114 86
Stockholm

Besöksadress

Engelbrektsgatan 7
114 32
Stockholm

Telefon

08-407 01 00

Fax

08-407 01 99

E-post

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ oss på